Diensten

We helpen onze klanten verder met technische inspecties, cargo surveys, superintendent opdrachten en expertises op goederen en schepen.

Ons team is 24/7 beschikbaar voor opdrachten wereldwijd.

 

U kan steeds rekenen op een snel interventie, waar ook ter wereld. Al onze rapporten en verslagen opgemaakt volgens de geldende standaarden en certificatie-vereisten. Ze bevatten bijzonder waardevolle informatie voor onze opdrachtgever vanuit een onafhankelijk en professioneel standpunt.  

Ontdek al onze diensten hieronder.

Martieme & technische inspection

Staat u op het punt een schip te kopen of bent u één van de partijen in een on/off hire project? Dan wilt u dat alle documenten in orde zijn en...

Cargo survey

Algemene en project cargo, vloeistoffen, bulk, chemische producten, containers,... alle types cargo komen in aanmerking voor het uitvoeren van een grondige cargo survey.

Expertise

Wanneer u schade heeft aan een schip of cargo is het essentieel zo snel mogelijk de correcte informatie en bewijsstukken op papier te hebben. Dit om discussies en verdere kosten te vermijden.

Superintendent

Een onafhankelijke professional die voor, tijdens en na het transport de controle houdt over wat er met uw goederen gebeurt. Of het nu gaat over een supervisie-opdracht, een audit of projectmanagement ...