Maritieme & technische inspectie

Alvorens je een schip, sloep, duwbak of jacht koopt, laat je best eerst een technische inspectie uitvoeren. Het zorgt ervoor dat u over alle essentiële informatie inzake conditie, waarde en mogelijke defecten beschikt.

Onze onafhankelijk technische expertiseverslag zal discussies na aankoop vermijden.

Scheepsinspectie

Een keuring van uw schip door een onafhankelijke expert is bijzonder waardevol. Het geeft het waarheidsgetrouw beeld van de waarde van het vaartuig en vermijdt teleurstellingen en discussies achteraf.

 

Denk daarbij niet alleen aan een expertise bij aankoop van een schip maar ook na herstelling kan het oordeel van een expert bijzonder waardevol zijn. 

Taxatie en waardebepaling

De waarde van een schip wordt door vele factoren beïnvloed. Niet alleen de conditie van het schip is belangrijk, maar ook de marktsituatie, het gedane onderhoud in het verleden én de opties aanwezig en ligging zullen een impact hebben op de prijs.

 

Laat een professional een taxatie uitvoeren zodat u over een uitvoerig document beschikt in geval van claims en discussies. 

Een technische inspectie bepaalt de staat waarin het jacht, duwbak, sloep, woonboot of jacht zich bevindt op het moment van de chartering.

Zo is elke partij zeker dat er correct betaalt wordt en de samenwerking geen schade ondervindt door  miscommunicatie, verkeerde afspraken, onduidelijkheden of andere. 

Afhankelijk van de inhoud van de audit wordt het schip, cargo, terminal,... geaudit door één van onze experten. Bij elke audit wordt er gewerkt volgens vastgelegde standaarden en procedures.

 

Wenst u meer informatie over deze procedures? Contacteer ons dan via onze contactpagina en we helpen u graag verder.

Ultrasone diktemetingen, testen van de aandrijving en uitrusting, thermografische analyses, veiligheidsinspecties, osmosemetingen, inspecties van de verflagen en coatings, ...

 

Dit zijn slechts enkele van onze andere technische expertises die wij uitvoeren.

Staat uw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We kijken graag of we u verder kunnen helpen.

Audit

On/off hire/bunker

Andere

Technische keuring

Waarom?

Een maritieme of technische inspectie biedt u de nodige bescherming tegen toekomstige claims en discussies. Het biedt u een professioneel en onafhankelijk inzicht in de staat van het schip of cargo. Tot slot vermijdt het teleurstellingen en geldverlies in geval van slechte herstellingen of miskopen.

Kort gezegd, een technische inspectie biedt zekerheid en gemoedsrust.

Waar?

Waar ter wereld u ons nodig heeft.

Onze kantoren zijn gevestigd bij de Haven van Antwerpen en in Nederland. Daarnaast vliegen wij heel de wereld rond naar daar waar u ons nodig heeft. 

Wenst  u één van onze surveyors te contacteren voor een opdracht?