top of page

Over ons

Al 20 jaar kunnen onze klanten wereldwijd rekenen op onze expertise in maritieme survey-opdrachten. Elke opdracht, groot of klein, ver of dichtbij wordt uitgevoerd met hetzelfde oog voor kwaliteit, efficiëntie, onafhankelijkheid en technische kennis. 

Kunnen we dit bewijzen?

Absoluut!

Al onze surveyors worden voortdurend bijgeschoold en kunnen terugvallen op hun jarenlange ervaring. We zorgen ervoor dat we up to date zijn met de verplichte certificaties en op de hoogte zijn van de meest recente wetgeving. Dankzij onze ligging en interne structuur kunnen we snel en efficiënt opdrachten over de hele wereld aan.

Tot slot is onze onafhankelijkheid als bedrijf een bijzondere troef. Als alleenstaande bvba hebben wij geen connecties of verplichtingen ten opzichte van andere bedrijven in de maritieme of verzekeringssector zodat onze verslaggeving onafhankelijk en in alle transparantie kan gebeuren. 

Rudi Gelper
CEO & Senior surveyor

Rudi Gelper, CEO en senior surveyor. Rudi is nog steeds actief als surveyor. Door zijn jarenlange ervaring zijn technisch uitdagende opdrachten en expertises helemaal zijn ding.

Siri Saentuk
Surveyor

Siri is onze jongste surveyor aan boord. Een echte talenknobbel en boordevol energie is zij klaar om cargo surveys, inventarissen en staalname-opdrachten voor haar rekening te nemen. 

Christian De Boeck
Senior Surveyor

Chris is geboren en getogen in de maritieme wereld. Cargo surveys, superintendent opdrachten, expertises of technische expertises, u kan op hem rekenen. 

Luc Naeyaert
Surveyor

Luc, altijd gefocust op het werk. Cargo surveys, bunkers, expertises, ON & OFF HIRE, project cargo... Geen opdracht is te moeilijk of te ver weg voor hem. 

Wenst u één van onze surveyors te contacteren voor een opdracht? 
bottom of page